top of page
Bildtillhemsida.jpg

Hej!

Mitt namn är Marie Lundholm men kallas också Clearly Marie.

 

Jag är certifierad ayurvedisk hälsorådgivare och coach. Jag finns i Stockholm men jag hjälper folk över hela världen.


 

Jag erbjuder ayurvediska hälsokonsultationer, där jag kan hjälpa dig komma till rätta med till exempel:

 

* Magproblem

* Hudproblem

* Sömnproblem

* Stress

* Trötthet

* Värk

* Övervikt

Varför ayurveda?

 

Jag brinner för det ayurvediska tänket att behandla hela människan, dvs kropp, sinne (det mentala) och själ. Vi behöver beakta alla delarna för att må bra. I nutidssamhället är det mesta fokuset på kroppen. Det mentala pratas det mindre om och själen glöms oftast bort helt. 

 

Vi människor är dock sammansatta av alla delarna. Allt hänger ihop. Vilka fysiska symptom man än har, behöver man även ta hänsyn till den mentala och själsliga aspekten, och vice versa, och det gör ayurveda. 


 

Vad ayurveda har betytt för mig

 

För ett antal år sedan drabbades jag av utbrändhet. Jag var känslomässigt utmattad, hjärnan helt dimmig och kroppen så trött att jag inte ens orkade promenera runt kvarteret. 

 

Då de västerländska läkare jag uppsökte inte kunde göra något som hjälpte mig, vände jag mig till slut till en ayurvedadoktor. Det kom att bli vändpunkten. 

 

Jag fick anpassade råd kring kost och livsstil för att rätta till mina obalanser, andningsövningar och örtmediciner för att stärka kropp och hjärna, samt metoder för att hantera all djupgående stress. Allt detta gjorde att jag sakta men säkert började tillfriskna.

 

Efter allt ayurveda gjort för min egen läkning, bestämde jag mig för att utbilda mig till ayurvedisk hälsorådgivare för att kunna hjälpa andra att också må bättre på naturlig väg. 

 

Jag vill även sprida kunskapen vidare om ayurveda - denna underbart kloka livs- och läkekunskap!

bottom of page