top of page
Stressfri.jpg

INRE HARMONI!

Kursen som ger dig en helhetslösning för att minimera, hantera och förebygga stress med kloka hälsoläran Ayurveda i botten'

- Lär dig minimera och förebygga stress!

Denna kurs är för dig som:

· Känner dig stressad mest hela tiden

· Känner att du inte hinner med livet

· Letat efter en stresshanteringslösning som behandlar alla delarna kropp, psyke, själ

· Lider av stressrelaterade besvär som till exempel diffus värk, magproblem, sömnstörningar eller återkommande förkylningar

· Vill ta hand om dig själv och sätta dig själv i första rummet – för en gångs skull!

· Vill känna dig lugn och harmonisk

· Är beredd att göra förändringar

· Efterfrågar konkreta råd för att hantera och förebygga stress

· Vill utvecklas personligen

· Vill läka på naturlig väg

JAG LÄR DIG!

Marie Lundholm heter jag - kallas också för Clearly Marie.

Jag är Certifierad Ayurvedisk Hälsokonsult, utbildad av ayurvedaläkare från Indien. Jag arbetar med hälsorådgivning, stresscoachning och personlig utveckling.

 

Jag älskar Ayurveda för det är en lära med så mycket sunt förnuft – och den har en helhetsinställning till människan, att vi består av både kropp, det mentala (tankar och känslor) och själ. 

 

För många år sedan var jag utbränd på grund av långvarig stress. Ayurveda blev min väg tillbaka. Det var Ayurvedas förhållningssätt att man behöver läka obalanser, sjukdomar och stress genom att behandla hela människan, det vill säga kroppsligt, mentalt och själsligt som gav mig den helhetslösning jag behövde för att hantera all min djupgående stress och läka.

Genom Ayurveda fick jag tillgång till en hel verktygslåda med redskap och metoder för att förebygga stress i vardagen. Jag lärde mig hur jag skulle äta för att må bra. Jag fick insikt i hur viktigt det är med bra, regelbundna vanor för att förebygga stress. Jag gick djupare in i min personliga utveckling och lärde mig syna min närmiljö, mina relationer och min arbetssituation för att identifiera orsakerna till min stress.

Bildtillhemsida.jpg

Jag förändrade mitt sätt att leva i grunden och mår nu bättre än någonsin och har fullständigt minimerat min stress! Och när jag ändå då och då utsätts för triggers och blir stressad – för det blir vi i livet – så har jag en mängd metoder som jag använder för att snabbt ta ner stressreaktionen och komma i balans igen.

Dessa verktyg och metoder vill jag nu dela med mig till dig i denna kurs. När jag var som mest stressad hade jag väldigt gärna gått en kurs som på ett lättfattligt sätt sammanfattar hur man minskar och hanterar stress med hjälp av just Ayurveda, men jag kunde inte finna någon sådan.

Nu har jag alltså skapat och kan erbjuda dig en sådan kurs!

Kursen INRE HARMONI innehåller alla mina tips, råd och konkreta metoder för att hantera och minimera stress som jag lärt mig under årens lopp.

Jag är så glad att äntligen kunna vidarebefordra all denna kunskap, så att också du ska kunna minimera din stress och leva ett harmoniskt liv!

 

Kursen är on-line och består av 25 lektioner och övningar i form av inspelade videor och pdf:er, plus bonusmaterial. Du studerar kursen i din egen takt och du har tillgång till kursmaterialet för alltid. Tillgång till mail-support från mig ingår

När du gått denna kurs har du lärt dig:

· Förebygga stress

· Lägga grunden till ett harmoniskt liv

· Hur du ska äta för att minska stressen

· Dagliga vanor för ett harmoniskt liv

· Sova bättre

· Identifierat vad som stressar just dig

· Vet hur du ska leva för att bli motståndskraftig mot stress

· Mer om dig själv

· Hantera stress med olika kroppsövningar

· Olika sätt att lugna ner stressande tankar

· Fått en verktygslåda med en mängd konkreta metoder för att snabbt eliminera stressreaktioner – fysiskt, mentalt och själsligt

· Leva i samklang med din kropp

· Vilka örter och huskurer som är bra mot stress

SE VAD ANDRA TYCKER

Recensioner

"Man märker verkligen att Marie brinner för och är verkligt kunnig i Ayurveda"

I kursen får du lära dig:

I Modul 1 förklaras vad stress egentligen är och hur den påverkar oss. Jag ger en lättfattlig introduktion till ayurveda med de grundläggande begreppen.

 

Du får också lära dig vilken grundkonstitution du har.

 

I Modul 2 går vi igenom hur du kan förebygga stress och lägga grunden till ett harmoniskt liv.

 

Du lär dig hälsosamma dagliga vanor, mat och ätande som förebygger stress samt hur du kan förbättra din sömn.

 

Du får syna din livssituation från olika vinklar och identifiera dina största stressfaktorer. Vi går också igenom hur man kan hantera känslomässigt ätande.

 

Modul 3 tar upp hur man hanterar stress med hjälp av kroppen, bland annat genom specifika andnings- och yogaövningar som minskar stress och du får lära dig tekniker som marma-massage och aromaterapi.

 

Du får även tips om hur du kan använda naturupplevelser för att bli mer harmonisk. Vi tar också upp örter och huskurer som är bra vid stress.

 

I Modul 4 får du lära dig att hantera stress mentalt, bland annat genom meditation och mindfulness och olika avslappningstekniker för sinnet, men också hur man avleder och kanaliserar stress genom olika tanke/skrivövningar för att få perspektiv på sin situation.

 

Dessutom får du checklistor, kostlistor och övningsmaterial.

Frågor och svar:

1. Måste jag gå klar kursen på viss tid?

Nej, du kan studera kursen i lugn och ro, i din egen takt, och du har tillgång till allt kursmaterial på livstid. Detta för att du ska ha möjlighet att gå denna kurs fast du känner dig väldigt stressad. Du kan lyssna på lektionerna när du vill och du kan göra så lite eller så mycket som du vill.

 

2. Vad är Ayurveda egentligen? Är det en religion?

Nej, verkligen inte. Ayurveda är en mycket gammal hälsolära med ursprung i Indien. Ayurveda är baserad på sunt förnuft och att vi människor är en del av naturen. Man ser på människan holistiskt, det vill säga att vi är en kombination av kropp, psyke (tankar och känslor) och själ och att alla delarna behöver behandlas vid obalanser, sjukdomar och stress. Alla metoder och råd inom Ayurveda är helt naturliga.

3. Kan jag anmäla mig till kursen längre fram?

Ja, det kan du men då till ordinarie pris 2.995:-

 

4. Behöver jag ha kunskaper i Ayurveda för att hänga med i kursen?

Nej, Du behöver inte kunna något om Ayurveda. Kursen tar på ett lättfattligt sätt upp de viktigaste grunderna i Ayurveda för att man ska kunna tillgodogöra sig kursen.

Bonus!

Guidad meditation – De fem elementen - av och med mig

Affirmationskort

Tillgång till alla kommande uppdateringar och nytt kursmaterial vartefter

Pris:

2995

Extraerbjudande!

Du som köper denna kurs får dessutom möjligheten att boka en halvtimmes individuell stresskonsultation on-line med mig för 600:-.

Köpvillkor: Genom att köpa denna digitala produkt, som blir tillgänglig direkt, intygar du att du är införstådd med att inga återköp av kursen är möjliga.

Om du har några frågor är du välkommen att maila mig på: info@clearlymarie.se

bottom of page